A Sasszem FEMTO SMART lézeres kezelés

A Sasszem FEMTO SMART lézeres kezelésA lézeres szemkezelések folyamatosan fejlődnek, folyamatosan jelennek meg az újabb kezelések. Az egyik legújabb ilyen kezelés a Sasszem FEMTO SMART lézeres szemműtét, amely a manapság a legmodernebb kezelések közé tartozik.

A FEMTO SMART kezelés, hasonlóan a FEMTO kezelésekhez, kétlézeres szemműtét, amiből egyből következtetni lehet arra is, hogy nem a legolcsóbb kategóriáról van szó. Nem elég, hogy a klinikáknak két lézert kell beszerezniük a FEMTO SMART kezelés elvégzéséhez, 5 dimenziós szemkövető rendszerre van szükség ahhoz, hogy a kezelés végezhető legyen.

A FEMTO SMART kezelés természetesen az egyénre szabott szemműtétek közé tartozik, aminek köszönhetően jobb látást lehet elérni a kezelést követően. Az egyénre szabott szemműtét azt jelenti, hogy az alkalmassági vizsgálat során feltérképezik a páciens szemének fénytörési hibáit, és ennek megfelelően végzik el a látásjavítást. A FEMTO SMART kezeléshez használt hullámfront mérőeszköz minden eddiginél pontosabban képes megállapítani a fénytörési hibákat, ennek is köszönhetők a jobb eredmények.

A FEMTO SMART szemműtét, hasonlóan a többi látásjavító kezeléshez, teljesen fájdalommentes, azonban a kezelést követő felépülési idő kevesebb, mint a többi kezelés felépülési ideje. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a szemműtétet követően általában egy napos pihenőre van szükség autóvezetés, munkavégzés előtt, 3 nap elteltével pedig már sportolni is lehet. A víztől kell óvni a szemeket egy hétig, viszont 1-1,5 hónap után már az úszás is megengedett. Az UV-szűrős napszemüveget is rekord kevés ideig, mindössze két hónapig kell viselni, ha szabadban jársz.